Ανταλλακτικά για γκαραζόπορτες και μηχανισμούς όπως μοτέρ, τηλεχειριστήρια, πίνακες ελέγχου και ότι άλλο σχετίζεται με γκαραζόπορτες.
Γκαραζόπορτες arrow Γκαραζόπορτες, Ρολά, Αυτοματισμοί

Κάγκελα ασφαλείας

Κάγκελα πτυσσόμενα ασφαλείας κατασκευασμένα από μασίφ γαλβανισμένο σίδηρο. Κάσα 2,5mm, λάμες μονές και διπλές διαστάσεων 20Χ4. Ιδανικά για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Προσφέρουν σημαντική ασφάλεια σε σχέση με τους "ανεπιθύμητους επισκέπτες". Τοποθετούνται σε όλα τα υπάρχοντα κουφώματα εσωτερικά ή εξωτερικά.

Δείγματα δουλειάς :: Κάγκελα

Κατασκευή σταθερού κάγκελου για παράθυρα Κάγκελα μπαλκονιού

       


Μαζεύει και ανοίγει με τη βοήθεια μεντεσέδων χωρίς να μειώνει το άνοιγμα. Ο οδηγός της βάσης του κάγκελου είναι αποσπώμενος- σηκώνετε, κουμπώνει στο κλειστό κάγκελο και όλα μαζί ανοίγουν με τη βοήθεια των μεντεσέδων, ώστε να αποφεύγονται τα ατυχήματα κατά τη διέλευση των πεζών.

Τιμές

Κάθε εγκατάσταση είναι διαφορετική, διαφορετικές διαστάσεις, διαφορετικό σχέδιο, διαφορετικό γούστο γενικά. Η εγκατάσταση δηλαδή μίας γκαραζόπορτας, μπάρας, κάγκελων κ.λπ., δεν είναι τυποποιημένη εργασία που μπορεί να μπει σε τιμοκατάλογο. Επικοινωνήστε μαζί μας να μας περιγράψετε τις ανάγκες σας και τις προτιμήσεις σας, να κάνουμε τις απαραίτητες μετρήσεις και να σας υποβάλλουμε μία ολοκληρωμένη τεχνική προσφορά. Εγγυόμαστε ότι θα είναι και η οικονομικότερη.


Σχετικές συνδέσεις:
Σπαστές και μονοκόμματες γκαραζόπορτες οροφής, ρολά, κινητήρες ρολών, σιδηροκατασκευές, συρόμενα μοτέρ, ανοιγόμενα μοτέρ, μπάρες ελέγχου, κάγκελα ασφαλείας, πόρτες ασφαλείας, ειδικές πόρτες και δείγματα τής δουλειάς μας. 

Δημοσκόπηση

Είναι η πληροφόρηση ικανοποιητική;
 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

γκαραζόπορτες τηλεχειριζόμενες γκαραζόπορτες αυλόπορτες συρόμενες γκαραζόπορτες ανοιγόμενες γκαραζόπορτες μοτέρ για γκαραζόπορτες μονοκόματες γκαραζόπορτες μηχανισμοί για γκαραζόπορτες αυλόπορτες ρολά καταστημάτων βιομηχανικά ρολά ρολά ασφαλείας κάγκελα ασφαλείας πόρτες γκαράζ συρόμενες γκαραζόπορτες σπαστές γκαραζόπορτες Αξεσουάρ μοτέρ εξώπορτες καγκελόπορτες συρόμενα μοτέρ ανοιγόμενα μοτέρ μηχανισμός καγκελόπορτας μπάρες ελέγχου κυκλοφορίας ανοιγόμενες μπάρες

Άμεση επικοινωνία

Garazoporta.gr
Γκαραζόπορτες
Λ. Αθηνών Κορίνθου 302
124 62 Δάσος Χαϊδαρίου
Τηλ. έκθεσης: 210-53.26.004
Κινητό: 6974-322.548
Email:  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Νέα

Αναδιπλούμενη Πόρτα στη Μονεμβασιά

Αναδιπλούμενη Πόρτα Μονεμβασιά

Διαβάστε περισσότερα...
 

Μπάρες ελέγχου και συστήματα πρόσβασης στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.

Διαβάστε περισσότερα...
 

Βιομηχανικό ρολό ασφαλείας σε οικία στη Βάρη Αττικής

Διαβάστε περισσότερα...
 
Google, Bookia on Google+